ervaringen

Suzan is een fijn, warm persoon die echt geïnteresseerd is in wie ik als mens ben, met mijn eigen verhaal en persoonlijkheid.

Door gerichte vragen, diepgaande gesprekken en zeer inzichtgevende oefeningen vond ik doorheen het proces antwoord op mijn vragen. Aan het einde van het traject verrastik mezelf omdat ik me ineens realiseerde: ‘ik weet prima wat ik wil’, wat een totaal nieuwe ervaring voor me wasMijn coach traject bij Suzan heeft me geleerd wat belangrijk voor me is, waardoor ik daar nu ook helemaal voor durf te gaan. Gecoached worden door Suzan heb ik ervaren als een groot cadeau. Een cadeau dat ik iedereen van harte toewens!”

Rosanne, bioloog (28 jaar)


“Suzan is rustig en door haar open houding voelde ik me vanaf het begin erg thuis bij haar. Ze maakt het makkelijk om bespreekbaar te maken wat moeilijk is te zeggen, om dingen bloot te geven die je liever niet blootgeeft. Ik heb dat als erg belangrijk ervaren en had tijdens de sessies met haar een rust die ik vaak niet heb.
De verschillende manieren om naar situaties te kijken (via gesprekken, visuele oefeningen, schema’s van persoonlijkheidsvormen) vond ik erg fijn, zo kreeg ik een completer beeld van mezelf. Ik had in het begin niet verwacht mijn einddoelen te behalen, maar die behaalde ik wel door wat ik in het coachtraject heb geleerd.”

Luuk, schrijver (31 jaar)


“Toen ik de eerste keer bij Suzan op de bank zat, wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik precies voor kwam. Stap voor stap in precies het juiste tempo heeft zij mij geholpen dit helder te krijgen. Ik kon de dingen die ik leerde direct concreet toepassen in mijn dagelijks leven.
Suzan gaf me van het begin af aan het gevoel dat zij geen oordeel over mij had: niks voelde gek om tegen haar te vertellen. Daardoor durfde ik diep in mijzelf te gaan en kon ik met haar praten over dingen waar ik tot dan toe liever omheen liep.
Mijn coachtraject bij Suzan heeft mij zelfinzicht, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfregie opgeleverd. Ik had bij aanvang niet durven dromen dat ik in zo’n korte tijd zo zou kunnen groeien. Zo’n ervaring gun ik iedereen!”

Femke, Visual Merchandising/Activity Manager (27 jaar)


“Bij Suzan op de bank voel ik me honderd procent gezien: ik mag er zijn en ben niet te veel. Ik voel geen oordeel: ik mag alles zeggen, zonder daarvoor gestraft te worden. Suzan zorgt voor rust en positiviteit. Ze is professioneel en kundig en tegelijkertijd heeft ze een goede intuïtie: op het juiste moment stelt ze de juiste vraag. Alsof ze de wirwar in mijn hoofd precies snapt en daar – meer dan ikzelf – de orde in ziet. In slechts één sessie is er een hoop gebeurd. Ik heb na de sessie direct kunnen handelen, wat een heel positief effect op mijn eigenwaarde heeft gehad!”

Marie, humanistica (23 jaar)


“Ik kwam bij Suzan met vragen over mijn positie als starteromdat ik het moeilijk vond om nieuw te zijn in het werkende leven en in mijn baan. Al snel kwam ik erachter dat ik het te snel allemaal goed wilde doen. Ik leerde hoe ik mijn gedachten kan analyseren, en daardoor te zien waar ik mezelf help, en waar ik mezelf tegenwerk. Suzan gaf mde tip helpende gedachten op te schrijven en op te hangen op een plek waar ik ze dagelijks kan lezen. Nu, een aantal maanden later, kijk ik er nog steeds naar, en zet het me telkens weer even op scherp. Ik heb Suzan ervaren als een heel rustige en oordeelvrije coach. Ze stelde me op mijn gemaken ik had het idee alles te kunnen zeggen. Ze vond dingen die ik vertelde nooit raar en gaf me de tijd om alles te zeggen wat ik dacht.”

Saskia, orthopedagoog (23 jaar)


“Suzan heeft zo’n oprechte interesse in mensen. Ze is zo betrokken in de manier waarop ze vragen stelt en doorvraagt. Dat viel me gelijk keihard op. We waren nog maar drie seconden met elkaar aan ’t praten, en het voelde alsof ik haar al jaren kende. Vanaf het eerste moment weet zij een sfeer te creëren waarin ik alles met haar durf te delen.”

Zoé, leidinggevende (27 jaar, deelnemer training Dienend Leidinggeven)


“Suzan heeft een fantastisch gevoel voor timing. Ze neemt de tijd die nodig is en houdt tegelijk het tempo erin. Die kwaliteit is goud waard. Suzan is empathisch en betrokken maar heeft geen mening in het coachgesprek. Dat is wonderlijk. Ik durf dingen tegen haar te zeggen waarbij ik schaamtegevoelens ervaar, omdat Suzan er geen veroordelende gedachten over heeft. Ze merkt op wat nodig is in het moment en gaat daarmee aan de slag. Ze heeft een fijne combinatie in zich van rust, volgen, luisteren en aanwezig zijn in het moment. En ze geeft me een positief gevoel over mezelf. Als ik bij haar wegga voel ik mij helder en weet ik weer wat ik waard ben.”

Maike, theatermaker en trainer (34 jaar)


“Ik heb Suzan ervaren als een hele goede coach. Ze is sensitief, zorgvuldig en creatief!”

 Petra, adviseur duurzame inzetbaarheid (42 jaar)