over mij

Ik ben Suzan, 35 jaar, geboren in het oosten van het land en gedurende mijn leven steeds meer naar het westen verhuisd. Ik woonde een lange periode van 12 jaar in Utrecht, waar ik nog steeds veel kom voor werk en vrienden, en inmiddels ben ik naar Rotterdam verhuisd vanwege de liefde en een prachtige plek om te wonen. Ik ben coach, theatermaker en trainer. Een belangrijk woord in mijn werk is verbinding. Verbinding met jezelf, elkaar, en de inhoud of het onderwerp. Wanneer ik trainingen of workshops geef zorg ik ervoor dat er een open, ontspannen en enthousiaste sfeer is waarin deelnemers zich gehoord en gezien voelen en zich vrij durven uiten. Een plek waar mensen zich verbinden met de inhoud van de training, met zichzelf en elkaar. En na afloop denken: dit was waardevol!

Ik word erg enthousiast van één-op-één of in groep persoonlijke en professionele ontwikkelingsprocessen begeleiden en creatief samen te werken aan een mooi en zinvol doel. Dat maakt me gelukkig. Of dat nu bij het maken van een voorstelling, het geven van een waardevolle training of een coachingsessie is. Je zou misschien zelfs kunnen zeggen dat je mij hier ‘s nachts voor kunt wakker maken 🙂

Ik ben opgeleid tot theaterdocent en regisseur aan de Toneelacademie Maastricht, studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming in Utrecht, en volgde een opleiding tot life- & loopbaancoach bij De Balansgroep in Driebergen.
Sindsdien heb ik zowel als docent, regisseur, coach en trainer gewerkt met groepen mensen met diverse achtergronden. Ik vind het ook erg leuk om diverse groepen aan elkaar te verbinden en perspectieven te verbreden door elkaars verhalen te horen.

Wil je meer weten over mijn werk als theatermaker of als coach? Ga dan naar de beginpagina: www.suzantolsma.nl 

Onder het kopje ‘trainingen’ bovenaan deze pagina lees je meer over mijn werk als trainer.