over suzan

Benieuwd wie je voor je hebt? Lees dan verder. Mijn naam is Suzan (officieel Suzanne, maar ergens onderweg ben ik de ‘ne’ verloren:-), ik ben 35 jaar en ik werk als coach, theatermaker en trainer. Een belangrijk woord in mijn werk is verbinding. Wanneer ik trainingen of workshops geef zorg ik ervoor dat er een open en enthousiaste sfeer is waarin deelnemers zich gehoord en gezien voelen. Een plek waar mensen zich verbinden met de inhoud van de training, met zichzelf en elkaar. En na afloop denken: dit was waardevol!

Ik word erg enthousiast van één-op-één of in groep persoonlijke en professionele ontwikkelingsprocessen begeleiden en creatief samen te werken aan een mooi en zinvol doel. Dat maakt me gelukkig. Je zou misschien zelfs kunnen zeggen dat je mij hier ‘s nachts voor kunt wakker maken 🙂

Ik ben opgeleid tot theaterdocent en regisseur aan de Toneelacademie Maastricht, studeerde Culturele en Maatschappelijke Vorming in Utrecht, en volgde een opleiding tot life- & loopbaancoach bij De Balansgroep in Driebergen.
Sindsdien heb ik zowel als docent, regisseur, coach en trainer gewerkt met groepen mensen met diverse achtergronden.
Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van een ander. Onder het kopje ‘trainingen’ lees je meer over hoe ik dat doe.